Hírek

DIÁKHITEL

Számos képzésünkre igényelhető már képzési hitel

2022.01.01-től a felvételi eljárás rendje az SZFI-ben

Az SZFI a koronavírus járvány miatt részben módosította felvételi eljárását. Ha érdekel a színház és a film világa, ha hivatást keresel és meg akarod hozni életed egyik legfontosabb döntését, tanulj a legjobbaktól és kerülj be a szakma vérkeringésébe.

2022/2023 TANÉV REND, FELVÉTELI, KÉPZÉSINDÍTÁS

A Színház és Film Intézet és a fenntartásunkban lévő Színház- és Filmművészeti Szakgimnázium és Technikum, valamint a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karával közös képzéseinkre a felvételiket - a nagy számú jelentkezésre tekintettel - 2022.01.01-től folyamatosan végezzük. Felnőttképzéseinkhez DIÁKHITEL igényelhető!

HONLAPUNK FEJLESZTÉSE

Jelenleg honlapunk fejlesztését végezzük, az információs bázisok és a jelentkezési felület ettől függetlenül zavartalanul működik. A megújult honlap hamarosan használható. Köszönjük türelmüket!

25 TÉRÍTÉSMENTES MŰVÉSZETI SZAKKÉPZÉS 2021/2022-BEN AZ SZFI-N!

A Színház és Film Intézet szakgimnáziuma és technikuma a 2021/2022-es tanévben állami támogatással 25 térítésmentes művészeti szakképzést (is) hirdet, 25 év alatti jelentkezői számára.

FELVÉTELI EGYETEMI KÉPZÉSEKRE

Az SZFI a PTE Művészeti Karával együttműködésben induló 10 másoddiplomát adó szakirányú továbbképzésére jelentkezni 2021.05.31-ig lehet. Az oktatás BUDAPESTEN az SZFI-ben, illetve partnereinél – budapesti színházaknál, filmstúdióknál, televízióknál történik. A képzésekhez DIÁKHITEL igényelhető!

110 színházi és filmes szakképzés az SZFI-n

MOZGÓKÉP- ÉS ELŐADÓ-MŰVÉSZETI SZAKKÉPZÉSEK MESTERFOKON

Kedvezményes képzés? Két szakképzés egy áráért? Nem lehetetlen!

Érdekel a színház és a film világa? Tanulnál, de nincs elég pénzed és nehezek a körülményeid? Támogatott képzéseket keresel? Akár 2. szakmát is szereznél kedvezményesen? Válaszd a Színház és Film Intézetet! 25 térítésmentes képzés és egyéb kedvezmények! 110 mozgókép- és előadó-művészeti szakma oktatása egy helyen! Felvételi 2021.03.01-től online! Színház és Film Intézet - a legnagyobb a legkedvezőbb áron.

Klasszikus zenész (magánénekes) FELVÉTELI

Az SZFI felvételt hirdet Klasszikus zenész (magánénekes) képzésére. A képzés szakmai vezető tanárai Cser Krisztián nemzetközi hírű operaénekes és Cser Ádám karmester, zeneszerző, rendező.

Tájékoztató a 2020. ősztől induló új szakképzési rendszerről az SZFI-ben

2020. január 1-én lépett hatályba a 2019. évi LXXX. sz. törvény a szakképzésről, mely alapvetően alakítja át a magyar szakképzés rendszerét. A 2020. szeptember 1-én kezdődő tanévben a szakképzésbe belépő tanulók az új jogi szabályozás alapján kezdik meg tanulmányaikat. A 2020/2021-es tanévtől tehát felmenő rendszerben átalakul a szakképzés intézményi szerkezete és oktatása.