Vágó (mozgókép)

A Vágó (mozgókép) a filmkészítés alkotó feladatainak egyik legszebb, legtöbb kreativitást igénylő munkafolyamata. Stílus- és ritmusérzék, intuíció, formaérzékenység, nyitott gondolkodás a szakma művelőjének alaptulajdonságai közé tartozik. Ahogyan a kimagasló képi gondolkodásra és az összetett műveletek átlátására való képesség is. A játékfilm vágás alkotói tevékenység, mely alapvetően meghatározza a film végeredményét. A vágó a képzés során elsajátítja a képi ritmusművészet alapelemeit, és a montázs „összeszerelés” gyakorlat szemszögéből tekinti át a mozgóképtörténetet, és alakítja ki saját stílusát.

hasznos

képzésinformációk

Megnevezése: Vágó (mozgókép)

Képzés-azonosító szám: SZFI-01-11

Képzés típusa: Felnőttképzés SZFI ÁFÁ-val


Jelentkezési feltétel: Érettségi. Egészségügyi és pályaalkalmassági vizsgálat. Párhuzamosan megszerezhető végzettség: SZGT SZJ 4-0211-02 "Mozgóképgyártó és -terjesztő".

Felvételi követelmény: Szakmai önéletrajz, motivációs levél.

Végzettség: SZFI szakképesítés.


Félévek száma: 3 félév

Létszámkeret: 10/20 fő

Óraszám: 360 óra

Tandíj: 160 020 Ft (ÁFÁ-val) Ft/harmadév


Jelentkezem

Partnerek

Y Media MAgyar Nemzeti Filmalap Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar filmesgyakornok.hu
Új Budapest Filmstúdió 4 Studio Magyar Producerek Szövetsége je suis belle
Multifilm Megafilm Pelyhe Kft. MFE-HSA Sinarts
Use unused Magyar Állami Operaház Hungari Mozisokszöv Sparks Kecskemétfilm Korda Studios Tranzorg Ciróka bábszínház TV2 AKADÉMIA Madách Színház Budapesti Operettszínház Művészetek Palotája Szegedi Szabadtéri Játékok Szegedi Nemzeti Színház Magyar Színháztechnikai Szövetség Karinthy Színház Vígszínház

Web: City Media Group Kft.