Tervezett oktatói névsor

Miskolczi Péter

Mozgóképgyártó

Gyártásvezető

A gyártásvezető a filmkészítés egyik kulcsembere. Megszervezi és működteti saját filmes szakmai munkacsapatát. Elkészíti a limitköltségvetést, előkészíti a pályázati anyagokat, megköti a szerzői jogi, a koprodukciós megállapodásokat. Véglegesíti a gazdasági és logisztikai terveket, megköti a támogatási és vállalkozási szerződéseket, megszervezi és működteti a teljes stábot. Elvégzi a munkatársakkal való egyeztetéseket, szerződéseiket megköti, lebonyolítja, irányítja a gyártási folyamatot, elvégzi a jogi, egyeztetési és szervezési előkészítést, diszponál. Megoldja a logisztikai feladatokat, a menet közbeni szervezési feladatokat, megköti, ellenőrzi a napi szerződéseket, gondoskodik kifizetésükről. Elszámol, lezárja a filmet.

hasznos

képzésinformációk

Megnevezése: Gyártásvezető

Képzés-azonosító szám: SZFI-07-04

Képzés típusa: Felnőttképzés SZFI ÁFÁ-val


Jelentkezési feltétel: Érettségi. 4-0211-02 "Mozgóképgyártó és -terjesztő" SZGT SZJ középfokú szakképesítés. Egészségügyi és pályaalkalmassági vizsgálat.

Felvételi követelmény: Szakmai önéletrajz, motivációs levél.

Végzettség: SZFI szakképesítés-ráépülés.


Félévek száma: 2 félév

Létszámkeret: 5/15 fő

Óraszám: 240 óra

Tandíj: 170 080 Ft (ÁFÁ-val) Ft/harmadév


Jelentkezem

Képzésprogram

MODUL I. - Produkciós munkacsoport vezetése

MODUL II. - Gyártásvezető tevékenysége

Partnerek

Y Media MAgyar Nemzeti Filmalap Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar filmesgyakornok.hu
Új Budapest Filmstúdió 4 Studio Magyar Producerek Szövetsége je suis belle
Multifilm Megafilm Pelyhe Kft. MFE-HSA Sinarts
Use unused Magyar Állami Operaház Hungari Mozisokszöv Sparks Kecskemétfilm Korda Studios Tranzorg Ciróka bábszínház TV2 AKADÉMIA Madách Színház Budapesti Operettszínház Művészetek Palotája Szegedi Szabadtéri Játékok Szegedi Nemzeti Színház Magyar Színháztechnikai Szövetség Karinthy Színház Vígszínház

Web: City Media Group Kft.