(fizikai színházi táncos)

Színész I. (pantomimes)

A szakmai képzés során a tanulók megszerezhetik a szükséges tudást ahhoz, hogy képesek legyenek a pantomim és a fizikai színház táncművészeti formanyelvének és elméleti alapjainak elsajátításával önálló pantomim és táncművészeti tevékenységet végezni. A szakképesítéssel rendelkezők képesek megírni a kanavászt, vizsga pantomim és fizikai táncszínházi jeleneteket alkotni, mimográfiát készíteni, összehangolni elképzeléseit partnereivel, technikai segítőket foglalkoztatni, a produkciót írásba foglalni és véglegesíteni, marketing tevékenységet folytatni, referencia anyagot készíteni, alkalmazni a vonatkozó jogszabályokat, tájékozódni a hazai és külföldi irányzatokról, és alkalmazni a munkában – speciálisan a pantomimre és a fizikai táncszínházra vonatkozó – munka-és tűzvédelmi ismereteket. A Színész I. végzettség a pantomimes mesterszintű fokozata, mely az SZF-ben az iskolarendszerű szakképzés mellett felnőttképzésben is tanulható.

hasznos

képzésinformációk

Megnevezése: Színész I. (pantomimes)

Képzés-azonosító szám: 5-0215-07

Képzés típusa: Felnőttképzés OKJ


Jelentkezési feltétel: Érettségi. OKJ Pantomimes és SZJ Színész II. végzettség. Egészségügyi és pályaalkalmassági vizsgálat.

Felvételi követelmény: Szakmai önéletrajz, motivációs levél.

Végzettség: SZGT SZJ emeltszintű szakképesítés-ráépülés.


Félévek száma: 2 félév

Létszámkeret: 5/15 fő

Óraszám: 480 óra

Tandíj: 134 000 Ft (402 000 Ft teljes összeg) Ft/harmadév


Jelentkezem

Partnerek

Y Media MAgyar Nemzeti Filmalap Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar filmesgyakornok.hu
Új Budapest Filmstúdió 4 Studio Magyar Producerek Szövetsége je suis belle
Multifilm Megafilm Pelyhe Kft. MFE-HSA Sinarts
Use unused Magyar Állami Operaház Hungari Mozisokszöv Sparks Kecskemétfilm Korda Studios Tranzorg Ciróka bábszínház TV2 AKADÉMIA Madách Színház Budapesti Operettszínház Művészetek Palotája Szegedi Szabadtéri Játékok Szegedi Nemzeti Színház Magyar Színháztechnikai Szövetség Karinthy Színház Vígszínház

Web: City Media Group Kft.