Produkciós koordinátor (production coordinator)

A produkciós koordinátor a gyártásvezető irányítása alapján a filmkészítés előkészítése és forgatása során felmerülő adminisztratív feladatokat látja el. Közreműködik a különböző részlegekkel történő kapcsolattartásban, gondoskodik arról, hogy a részlegek mindig a legfrissebb forgatókönyvből, diszpóskönyvből és gyártási tervekből dolgozzanak, nyilvántartásokat készít és vezet a produkció szerződéseiről, a munkatársak túlóráiról. Az irodából segíti az engedélyezési, valamint bérleti szerződéskötési feladatokat, utaztatások esetén intézi a repülőjegy vásárlás, szállásfoglalás, biztosítási ügyintézés feladatait. Az utómunka koordinátorral együttműködve részt vesz az utómunkálatokkal kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátásában.

hasznos

képzésinformációk

Megnevezése: Produkciós koordinátor (production coordinator)

Képzés-azonosító szám: SZFI-04-02

Képzés típusa: SZFI szakképzések (SZSZK)


Jelentkezési feltétel: Érettségi. (Párhuzamosan megszerezhető végzettség: OKJ 52-213-01 "Mozgóképgyártó" felső középfokú szakképesítés.)

Felvételi követelmény: Szakmai önéletrajz, motivációs levél.

Végzettség: SZFI szakképesítés-ráépülés.


Félévek száma: 3 félév

Létszámkeret: 10/20 fő

Óraszám: 600 óra

Tandíj: 150 000 Ft - ÁFÁ-val Ft/harmadév


Jelentkezem

Partnerek

Y Media MAgyar Nemzeti Filmalap Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar filmesgyakornok.hu
Új Budapest Filmstúdió 4 Studio Magyar Producerek Szövetsége je suis belle
Multifilm Megafilm Pelyhe Kft. MFE-HSA Sinarts
Use unused Magyar Állami Operaház Hungari Mozisokszöv Sparks Kecskemétfilm Korda Studios Tranzorg Ciróka bábszínház TV2 AKADÉMIA Madách Színház Budapesti Operettszínház Művészetek Palotája Szegedi Szabadtéri Játékok Szegedi Nemzeti Színház Magyar Színháztechnikai Szövetség Karinthy Színház Vígszínház

Web: City Media Group Kft.