Képzésvezető

Mórádi Gábor

Utómunka szakasszisztens (assistant post production supervisor)

Részletesebben

Utómunka koordinátor (post production koordinator)

Az utómunka koordinátor a filmkészítés teljes utómunka időszakának összehangolásáért felel. Feladata a kép- és hang utómunkával foglalkozó munkatársak összekötése, a forgatási időszakban a naplóvezetőtől, a hangosztálytól és a kameraosztálytól begyűjtött információk alapján a vágószoba megfelelő információkkal és adatokkal történő ellátása. Szervezi és diszponálja az utómunkálatokhoz szükséges vágószoba kapacitást a megfelelő munkatársakkal, a hangvágáshoz szükséges anyagok előkészítését. Gondoskodik, hogy a különböző munkafolyamatokhoz szükséges anyagok pl. a vágószobából a zeneszerzőhöz, zenefelvételhez vagy a hangdizájnerhez, zörejfelvételre eljussanak. Gondoskodik arról, hogy a CGI munkafolyamatokhoz szükséges nyersanyagok időben a CGI stúdióba jussanak, felügyeli és koordinálja az elkészült CGI felvételek visszakerülését a vágószobába. Diszponálja a fényeléshez szükséges stúdiót és berendezést az operatőr részvételével; gondoskodik a végleges dialóg lista eleje és vége főcím és inzert listák nemzetközi normák szerinti elkészítéséről. koordinálja a forgalmazáshoz szükséges végleges DCP anyag, és a különböző televíziós, illetve online formátumokhoz szükséges kópiák elkészítését. Munkáját az Utómunka supervisor irányítja.

hasznos

képzésinformációk

Megnevezése: Utómunka koordinátor (post production koordinator)

Képzés-azonosító szám: SZFI-04-17

Képzés típusa: Felnőttképzés SZFI ÁFÁ-val


Jelentkezési feltétel: Érettségi. Egészségügyi és pályaalkalmassági vizsga. Párhuzamosan megszerezhető végzettség: SZGT SZJ 4-0211-02 "Mozgóképgyártó és -terjesztő".

Felvételi követelmény: Szakmai önéletrajz, motivációs levél.

Végzettség: SZFI szakképesítés.


Félévek száma: 3 félév

Létszámkeret: 5/15 fő

Óraszám: 360 óra

Tandíj: 152 400 Ft (ÁFÁ-val) Ft/harmadév


Jelentkezem

Partnerek

Y Media MAgyar Nemzeti Filmalap Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar filmesgyakornok.hu
Új Budapest Filmstúdió 4 Studio Magyar Producerek Szövetsége je suis belle
Multifilm Megafilm Pelyhe Kft. MFE-HSA Sinarts
Use unused Magyar Állami Operaház Hungari Mozisokszöv Sparks Kecskemétfilm Korda Studios Tranzorg Ciróka bábszínház TV2 AKADÉMIA Madách Színház Budapesti Operettszínház Művészetek Palotája Szegedi Szabadtéri Játékok Szegedi Nemzeti Színház Magyar Színháztechnikai Szövetség Karinthy Színház Vígszínház

Web: City Media Group Kft.